Potut pottuina!

Peruna & Kana Tikka Wrap

Peruna ja Kana Tikka Wrap

Vaikeusaste: helpohko, 4 annosta

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja odotellessa leikkaa perunat ohuiksi ranskanperunoiksi. Lisää hieman öljyä ja laita uuniin noin 30 minuutiksi välillä käännellen.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää valmiita uuniranskalaisia.

Lisää 2 ruokalusikallista tikka-kastiketta 3 ruokalusikalliseen luonnonjugurttia., sekoita hyvin. Leikkaa kananrintoihin muutamia viiltoja ja hiero tikka-jugurtti-kastike hyvin kanojen ympäri. Laita kananrinnat uuniin 20-25 minuutiksi.

Leikkaa kastikkeeseen tuoretta minttua (noin puolikas), lisää 3 ruokalusikallista luonnonjugurttia, ruokalusikallinen oliiviöljyä sekä sitruunan mehu.

Ottaessasi kananrinnat uunista laita wrapit folioon käärittynä lämpeämään muutamaksi minuutiksi. Leikkaa kananrinnat siivuiksi.

Kokoa annos levittämällä wrapin päälle minttu-jugurtti-kastiketta, lisää kurkkua, tomaattia ja salaattia, kananpalaset sekä muutamia kultaisia ranskalaisia. Päälle vielä hieman kastiketta ja rullaa wrap kiinni. Tarjoile salaatin ja jäljelle jääneiden ranskalaisten kanssa.

Muunnokset

Voit tehdä kasvisversion korvaamalla kananrinnat esimerkiksi porkkanasiivuilla tai munakoisolla, jotka voit marinoida kanan tapaan.
Jos wrap jää mielestäsi liian kuivaksi, voit tehdä minttu-kastiketta suuremman määrän ja lisätä sitä mielesi mukaan.

Ainekset

  • 600g perunoita
  • 4 isoa vehnä tai täysjyvä wrappia
  • 4 nahatonta kananrintaa
  • 2 rkl tikka-kastiketta
  • 2 rkl auringonkukka- tai vastaavaa öljyä ranskanperunoihin
  • 6 rkl luonnonjugurttia
  • 1 sitruunan mehu
  • 1/2 tuote minttu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 kurkku
  • salaattia
  • 4 tomaattia